PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ντάουντα-Λαμία 4-2 και πρόκριση στους «8» για τον Ατρόμητο


Με τον Ντάουντα που σκόραρε και πάλι δύο γκολ, όπως και στο πρώτο ματς, ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας 2-0, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε ματς και προκρίθηκε στους «8» (συνολικό σκορ 4-2) περιμένοντας αντίπαλο από το ζευγάρι του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Ο Ατρόμητος είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά βρήκε πολύ νωρίς (18′) το γκολ, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Κατράνης έκανε κίνηση αριστερού εξτρέμ και με πάσα πάρε-βάλε, έχρισε ουσιαστικά σκόρερ τον Ντάουντα που άνοιξε το σκορ.

Το α’ μέρος κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό και τελικά βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Πλατέλλας έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ υπό δύσκολες προϋποθέσεις, ο Πίτκας έκανε ασταθή επέμβαση και στη επιστροφή ο Ντάουντα έγραψε το 2-0.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κατράνης, Ούμπιδες (73′ Βασιλείου), Ζησόπουλος, Πλατέλλας (61′ Κυριακίδης), Τόνσο, Μπρίτο (81′ Λημνιός), Ντάουντα.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Βαλιός, Κοτσώνης, Παπαργυρίου (46′ Καραγιάννης), Μπουλούλης, Αυγενικού, Ματσούκας, Τσούκαλος, Ποζατζίδης (61′ Τζόκιτς), Φερφελής (46′ Βάντερσον)

https://dailymotion.com/video/x5aavey

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment