PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για να «εικοσαρίσει» πριν από το 2017!



Τον τελευταίο του αγώνα για το 2017 δίνει ο Ατρόμητος αύριο κόντρα στον Πλατανιά και ο στόχος είναι φυσικά το «τρίποντο» που θα τον εκτοξεύσει στους 20 βαθμούς, παρά το γεγονός ότι θα έχει δώσει 7 ματς εκτός έδρας σε 12 αγωνιστικές και με δύσκολους αντιπάλους.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Γιώργο Κορακάκη είναι ο Χαβιέρ Ούμπιντες ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς κόντρα στην ομάδα των Χανίων και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, χωρίς πάντως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του Αργεντινού που «σφίγγει» τα δόντια.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Βασιλείου που όμως είναι δύσκολο να βγάλει 90λεπτο, ενώ ο προπονητής της ομάδας με δεδομένη την απουσία του Λε Ταλέκ να βγουν μπροστά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Νάτσος, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο, Βασιλείου.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, η πιθανή ενδεκάδα για τους Περιστεριώτες είναι:

Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Μπάγκα, Κεϊτά – Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο – Παπαδόπουλος.

Διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτ/νίας), α’ βοηθός ο Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), β’ βοηθός ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και 4ος ο Άγγελος Ζαραβίνος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment