PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος και στα φιλικά…


Κάτι καλό χτίζεται και αυτό «φωνάζει»… Ο Ατρόμητος επικράτησε έστω και σε φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ, δοκιμάζοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς νέα πράγματα, με τον Τόνσο με γκολ από το 6′ να «γράφει» την ιστορία του ματς. Δοκάρι είχε ο Ατρόμητος στο 75′ σε σουτ του Γκουγκούδη.

Την ανοδική του πορεία και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται με τη νέα τεχνική ηγεσία πιστοποίησε ακόμα και σε φιλικό ματς ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 1-0 αν και ο Γιώργος Κορακάκης δοκίμασε νέα πρόσωπα και σχήματα εν όψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το γκολ που έκρινε την τελική έκβαση της αναμέτρησης πέτυχε μόλις στο 6′ ο Τόνσο, με ένα τέρμα που φέρει ευθύνη και ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης.

Μάλιστα, στο 76′ ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν το σουτ του Γκουγκούδη τράνταξε το δοκάρι του Μπάρκα, που αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο, Αραβίδης, Αλμέιδα

Δεύτερο ημίχρονο: Μπάρκας, Ντίας (84’ Γιούσης), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Πέκχαρτ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπιτόλο, Μπαγκά, Μπρίτο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Λαζαρίδης

Δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπαστάκος, Κοντοές, Νάτσος, Λημνιός (72’ Τσατσόπουλος), Γκουγκούδης, Γροντής

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment