Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

45 ηγέτες θα παραστούν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων



Σαράντα πέντε αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, ανάμεσά τους οι πρόεδροι Φρανσουά Ολάντ (Γαλλία), Μαουρίτσιο Μάκρι (Αργεντινή) και Χουάν Μανουέλ Σάντος (Κολομβία), θα παραστούν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας Ζοσέ Σέρα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι και ο πρόεδρος της Παραγουάης, Οράσιο Κάρτες, θα παρακολουθήσουν επίσης την τελετή έναρξης στις 5 Αυγούστου στο στάδιο Μακαράνα.

Νωρίτερα, ο προσωρινός πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ και η κυβέρνησή του θα υποδεχθούν τους 1.500 καλεσμένους για ένα κοκτέιλ στους χώρους του υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης 55 υπουργοί Αθλητισμού από όλο τον κόσμο θα παραστούν στην τελετή έναρξης.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, το θέμα της ασφάλειας προκαλεί ανησυχία για τους διοργανωτές.

Οι αρχές της Βραζιλίας έχουν προβλέψει να αναπτύξουν μόλις αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 85.000 στρατιώτες και αστυνομικούς για την προστασία των προσωπικοτήτων, των περισσοτέρων από 10.000 αθλητών και των τουριστών, που αναμένεται να είναι 500.000.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment