Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Χάθηκαν τα ίχνη αεροσκάφους της Egyptair



Αεροπλάνο της Egyptair που πραγματοποιούσε πτήση από το Παρίσι προς το Κάιρο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγο μετά από την είσοδό του στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο. Όπως μεταδίδει το CNN, στο αεροσκάφος επιβαίνουν 59 επιβάτες και 10 μέλη πληρώματος.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Egyptair μέσω Twitter, η πτήση νο. MS804 που απογειώθηκε από το Παρίσι στις 23.09 με προορισμό το Κάιρο χάθηκε από τα ραντάρ στις 2.45 (τοπική ώρα). Σύμφωνα με τον εθνικό αερομεταφορέα της Αιγύπτου, το αεροπλάνο πετούσε στα 37.000 πόδια.

blank

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος flightradar24.com, το αεροπλάνο είναι ένα Airbus A320 και την τελευταία φορά που καταγράφηκε στα ραντάρ πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο. Αξιωματούχος των αιγυπτιακών αερογραμμών δήλωσε πως το αεροσκάφος βρίσκονταν 16 χιλιόμετρα εντός του εθνικού εναέριου χώρου της Αιγύπτου, όταν το στίγμα του εξαφανίστηκε.

Το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου συγκεντρώνει στοιχεία για την τεχνική κατάσταση του αεροσκάφους.

«Το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε» δήλωσε αξιωματούχος του αεροδρομίου στο Παρίσι, προσθέτοντας πως «αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε για την ώρα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 16 ετών

Peristeri News

Ιταλία: Διχάζει το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Peristeri News

Εμπορική συμφωνία με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ

Peristeri News

Leave a Comment