PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Επιστρέφουν τη χώρα στο παρελθόν



«Βέλη» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καταλογίζοντάς της ότι «επιστρέφει  τη χώρα στο παρελθόν».

Σε μήνυμά του προς τα στελέχη του κόμματός του που συγκροτούν τα νέα όργανα του Ποταμιού σημείωσε: «Με αλλαγμένους τίτλους ζούμε συμπυκνωμένα όλα αυτά που μας βασανίζουν για δεκαετίες: Ανοργανωσιά – Κομματισμός – Παραοικονομία – Αδιαφάνεια – Διαπλοκή».

«Παίζουν καθυστέρηση. Οι Δημόσιες επιχειρήσεις παραδίδονται σε ανειδίκευτους κομματικούς φίλους που κυρίως νοιάζονται πώς θα μοιράσουν τα κονδύλια της διαφημιστικής τους προβολής», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Τώρα μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παζάρευε ακόμη και τις θέσεις των διευθυντών των εφημερίδων του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του MEGA».

Ο κ. Θοεδωράκης άσκησε κριτική και κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους ότι αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις και επεσήμανε ότι η παραγωγική Ελλάδα τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο καθώς επιχειρήσεις κλείνουν ή φεύγουν για Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία ή Κύπρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment