Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων την Κυριακή



Κανονικά θα εκτελούνται μετά τις 06.00 τα δρομολόγια των πλοίων μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να αναστείλει προσωρινά τις κινητοποιήσεις της. Η ΠΝΟ προκήρυξε νέα απεργία για την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Φεβρουαρίου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολόγιων λόγω της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΝΟ.

Η ΠΝΟ, η οποία ζητά την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της κυβέρνησης» ενώ από την περασμένη εβδομάδα είχε αποφασίσει τη συμμετοχή του κλάδου των ναυτικών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την προσεχή Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα έχει προειδοποιήσει με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη βουλή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment