PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Τετάρτη απολογείται ο σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας


Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα οδηγηθεί ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η 10χρονη εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της ότι ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της πρόσφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.

Η μητέρα της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ενώ κατέθεσε ότι ο 52χρονος έχει ενεργήσει κατ’ επανάληψη παρόμοιες πράξεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων προσφέροντας στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή.

Η ανήλικη καταθέτοντας στους αστυνομικούς επιβεβαίωσε τα όσα είπε η μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυλικείο το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου,  ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας της το δούλευε ο 52χρονος.

Ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε ότι παραμονές πράξεις έχει τελέσει και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών Δ’ και Ε’  δημοτικού και εξέφρασε την μεταμέλεια του.

Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στην Κηφισιά

Peristeri News

«Τσουχτερά» πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Peristeri News

Εντοπίστηκαν μετανάστες σε βραχώδες σημείο της Τήλου

Peristeri News

Leave a Comment