Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά



Tην ανάγκη να κυβερνηθεί η χώρα από ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά που μπορούν να βρουν λύσεις για τη χώρα, επισήμανε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στον Έβρο.

«Εμείς λέμε ότι υπάρχουν περιθώρια άσκησης μιας καινούργιας πολιτικής, αρκεί να μπουν στα πράγματα σύγχρονοι δημιουργικοί άνθρωποι» επανέλαβε, καλώντας τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «να αναλάβει τις ευθύνες του».

«Βλέπω την ελληνική κυβέρνηση να περνάει από τη συνθηματολογία και της αγριάδα την αντιπολιτευτική σε μια απόλυτη υποταγή. Αν μπορεί να κυβερνήσει με τους 153, να κυβερνήσει. Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, να έρθει στη Βουλή να το πει και από αυτή τη Βουλή να βρούμε μια λύση προς όφελος των πολλών» εξήγησε.

«Αυτή η κυβέρνηση έχει ιδεοληπτικούς ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους, δεν ξέρουν, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα» κατήγγειλε και συμπλήρωσε πως «καθημερινά προκύπτουν προβλήματα από την μεγάλη ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε σε εκλογές» και πρόσθεσε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, η οποία εξαπατά τους πολίτες.

Φέρνοντας ως παράδειγμα την καθημερινότητα είπε ότι «δεν έχουμε την απαίτηση από την κυβέρνηση του Τσίπρα και του Καμμένου να λύσουν το πρόβλημα στη Συρία. Έχουμε όμως την απαίτηση να ασχοληθούν με πολύ συγκεκριμένα, μικρά πράγματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, την ελληνική οικονομία».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment