PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Επίσκεψη του Γιώργου Καπλάνη στην Γαλλική Πρεσβεία


Επίσκεψη στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δήμαρχο Ν.Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση και το μέλος, Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, προκειμένου να παραδώσει το ψήφισμα της Ένωσης για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, στον Γάλλο Πρέσβη Christophe Chantepy.

Οι δύο Δήμαρχοι μετέφεραν τα συλλυπητήρια του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στον Γαλλικό λαό και στη συνέχεια έγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων της γαλλικής πρεσβείας.

Ακολουθεί το ψήφισμα του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ:

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στον Γαλλικό λαό.

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και οι Ευρωπαϊκές αξίες της ελευθερίας, της ισότητας, της αδελφότητας που γεννήθηκαν στο Παρίσι θα υπερισχύσουν του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας.

Η Π.Ε.Δ.Α. τονίζει την διπλή ανάγκη καταπολέμησης της τρομοκρατίας και ανάσχεσης του φαύλου κύκλου της βίας και των πολέμων στη Μέση Ανατολή.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. θα συναντηθεί με τον Γάλλο Πρέσβη στην Αθήνα σε έκφραση της αλληλεγγύης μας και των στενών ιστορικών δεσμών των δυο λαών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment