Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συζήτηση Ομπάμα – Πούτιν με θέμα τη Συρία



Οι ηγέτες Ρωσίας και ΗΠΑ, Βλάντιμιρ Πούτιν και Μπαράκ Ομπάμα, συζήτησαν για την πιθανότητα ανταλλαγής πληοροφιών για ζητήματα σχετικά με την κρίση στη Συρία.

Οι ηγέτες Ρωσίας και ΗΠΑ, Βλάντιμιρ Πούτιν και Μπαράκ Ομπάμα, συζήτησαν για την πιθανότητα ανταλλαγής πληοροφιών για ζητήματα σχετικά μετην κρίση στη Συρία, στη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη, τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ήδη στη Βαγδάτη δημιουργείται κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ Ρωσίας, Συρίας, Ιράν και Ιράκ., ενώ οι Ρώσοι έχουν ξεχωριστή συμφωνία για αντίστοιχο μηχανισμό με το Ισραήλ.

Ο κ. Πεσκόφ τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτε περί ρωσικών αεροπορικών πληγμάτων κατά στόχων στη Συρία.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι δεσμοί μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην Ουκρανία, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορούν να εργαστούν μαζί για την επίλυση διάφορων κρίσεων, όπως η συριακή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου του στρατού της Λιβύης

Peristeri News

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Leave a Comment