PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

6 υπέροχα μαγαζιά για καφέ και ποτό στο Περιστέρι


Η εφημερίδα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ σε συνεργασία με το Peristerinews.gr επέλεξαν και σας παρουσιάζουν, έξι υπέροχα μαγαζιά για καφέ και ποτό στο Περιστέρι που αξίζει να επισκεφθείτε!

Sempre coffee & cocktail bar

sempre

Εννιά χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα που το γνωστό σε όλους Sempre ξεκίνησε τη λειτουργία του. Είναι το μαγαζί που εδραίωσε την Αιμιλίου Βεάκη ως ένα σημείο διασκέδασης και χαλάρωσης. Από νωρίς το πρωί μέχρι και τις περασμένες βραδινές ώρες ο κόσμος επισκέπτεται το cafe-bar στο Περιστέρι επιλέγοντας ανάμεσα σε εξαιρετικής ποιότητας καφέ, κρύες και ζεστές επιλογές φαγητού και μοναδικά ποτά και κοκτέιλ.  Άλλωστε είναι γνωστή η φήμη του Sempre στα μοναδικά κοκτέιλ που σερβίρουν οι bartenders του μαγαζιού ανάλογα με τις “ορέξεις” του πελάτη. Ως γνωστόν, στο Sempre θα δεις κόσμο κάθε ηλικίας που επιλέγει το μαγαζί στην αρχή της Βεάκη είτε τις καθημερινές για χαλαρό ποτό είτε τα Σαββατοκύριακα στα ειδικά event και όχι μόνο που διοργανώνουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού. Η μουσική που παίζει κινείται στους ήχους της mainstream ξένης μουσικής με διάφορες εξαιρέσεις σε θεματικά events.

Tip: Ξεχωρίζει η ποικιλία πρωτότυπων κοκτέιλ και μπουκαλιών κρασιού που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αιμιλίου Βεάκη 51 & Σαρανταπόρου, Περιστέρι

facebook.com/SempreCoffeeCocktailBar

 

MANOR HOUSE

manor

Είναι το μαγαζί που πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να λειτουργεί στη Βεάκη και αδιαμφισβήτητα αποτελεί τον νο.1 καλοκαιρινό προορισμό. Όσοι έχουν βρεθεί στο MANOR HOUSE θα το γνωρίζουν ήδη αυτό, μιας και η ομορφότερη ταράτσα στα Δυτικά προσελκύει κόσμο από κάθε σημείο της Αθήνας που θέλει να ζήσει μοναδικές βραδιές. Από τη στιγμή που κάποιος βρεθεί στο roof bar του μαγαζιού αμέσως αλλάζει διάθεση αφού το σημείο σου προκαλεί τη μοναδική αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει για το κοκτέιλ σου σε κάποιο νησί. Στο MANOR HOUSE θα απολαύσεις παραλλαγές από classic cocktails και θα περάσεις αξέχαστες βραδιές με μεγάλη ή μικρή παρέα. Το ξεχωριστό κομμάτι στην αναπαλαιωμένη Περιστεριώτικη μονοκατοικία είναι η cocktail list που ικανοποιεί τον ουρανίσκο σου ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σε γλυκιά, ξινή ή πικρή επιλογή. Άλλωστε η επιτυχία είναι αναμενόμενη αφού στο Manor η ομάδα των baristas και των bartenders ανήκουν στις top επιλογές της πόλης.

Tip: Η μεγάλη λίστα του μαγαζιού με κοκτέιλ και η μοναδικότητα του κάθε ποτηριού που έρχεται από την κοπέλα που στο σερβίρει σε κάνει να θες να τα δοκιμάσεις όλα! Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάστε Rosita με Mescal, Campari, Aperol και Antica formula.

Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι

facebook.com/ManorHouseAthens

 

Baroom

baroom

Το Baroom βρίσκεται στον αριθμό 54 της Αιμιλίου Βεάκη από το 2012. Η ονομασία και η εμπειρία του επιτρέπει να προσδιορίζεται ως ένα πλήρως ενημερωμένο bar. Η μεγάλη κάβα που διαθέτει είναι πλούσια σε αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας από ολόκληρο τον κόσμο. Στο Baroom η ατμόσφαιρα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο αφού καθώς σουρουπώνει η μουσική δυναμώνει και οι DJ αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν με την μουσική τους! Στο νέο κατάλογο του μαγαζιού θα βρείτε κοκτέιλ εμπνευσμένα από την ευρωπαϊκή και την αμερικανική ήπειρο όπου οι bartenders αναμειγνύουν το αλκοόλ με τα εξωτικά φρούτα με ένα μαγικό τρόπο. Θα γευτείτε κρασιά από τον Ελληνικό αμπελώνα και για τους λάτρεις της μπύρας η μικροζυθοποιία Κίρκη θα σας ενθουσιάσει με την ιδιαίτερη γεύση της. Φυσικά από το Baroom δεν θα μπορούσε να λείπει ο καφές, με επιλεγμένα τρία διαφορετικά είδη καφέ espresso ξεχωριστά σε γεύση και άρωμα.

Tip: Για τους απαιτητικούς του καφέ ένα χαρμάνι από Βραζιλία, Κολομβία και Γουατεμάλα και δυο μονοποικιλιακούς μοναδικής προέλευσης ο ένας από την Κόστα Ρίκα και ο άλλος από την Αιθιοπία.

Αιμιλίου Βεάκη 54, Περιστέρι

facebook.com/FineLiquor

 

Green Rose Beer – Restaurant

green_rose

Είναι η εναλλακτική επιλογή της Αιμιλίου Βεάκη γι’ αυτούς που ψάχνουν μια ιρλανδική Pub με ροκ μελωδίες και δεκάδες ετικέτες μπύρας. Στο Green Rose μπορείς να απολαύσεις με μικρή ή μεγάλη παρέα, την ποικιλία σε μπύρες και τις γευστικές απολαύσεις κρεατικών που μπορούν να ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Οι επιλογές για τους λάτρεις του ζύθου είναι αμέτρητες μεταξύ Ξανθιάς, Μαύρης, Σκούρας, Θολής, Γλυκιάς, Πικρής, Φρουτώδους, Μοναστηριακής, Δυνατής, Ελαφριάς κ.α. Η διάθεση στο Green Rose είναι πάντα ανεβασμένη από τη δυνατή μουσική, την άψογη εξυπηρέτηση του έμπειρου προσωπικού και την διαφορετική άποψη του χώρου που σε ταξιδεύει με τη διακόσμηση του στις pub της Ιρλανδίας. Η ευχάριστη βραδιά, με την αγαπημένη σας παρέα, στο φιλικό περιβάλλον του Green Rose είναι αναμενόμενο.

Tip: Δοκιμάστε την εξαιρετική κουζίνα του μαγαζιού και θα μείνετε ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τις γεύσεις.

Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι

facebook.com/GreenRoseBeer

 

GARAZ

garaz

Από τη στιγμή που θα βρεθείς για πρώτη φορά στο ζεστό χώρο του GARAZ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ερωτευτείς. Όπως λέει και το όνομα του, θυμίζει κάτι από συνεργείο έχοντας στο εσωτερικό του πρωτοποριακές διακοσμητικές πινελιές που εντυπωσιάζουν. Το ιδιαίτερα φιλόξενο προσωπικό του μαγαζιού θα σε βοηθήσει να σιγουρέψεις την επιλογή σου όποια ώρα της μέρας και να το επισκεφθείς. Η δύναμη του GARAZ είναι η φίρμα του καφέ που σερβίρεται και δεν είναι άλλη από αυτή του Portioli! Είτε επιλέγετε κρύο espresso είτε capuccino, θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι και θα απολαύετε μια μοναδική εμπειρία καφέ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι επιλογές αλλάζουν  και μπορείτε να επιλέξετε μπύρα ή κοκτέιλ από τον κατάλογο του μαγαζιού. Πρόσφατα το GARAZ ανακαινίστηκε έχοντας πλέον μια περισσότερο νεανική μορφή που του δίνει τη δυνατότητα να προσελκύει περισσότερο κόσμο τις βραδινές ώρες.

Tip: Η νέα είσοδος στον κατάλογο του μαγαζιού είναι η χειροποίητη λεμονάδα και ροδακινάδα της Γιαγιάς από τη Σάμο. Να και κάτι διαφορετικό που αξίζει να δοκιμάσουμε.

Μιλτιάδου 2 & Δελφών, Περιστέρι

facebook.com/GarazCafeBar

 

Kika Cafe Aperitivo

kika

Το μαγαζί που έφερε τη φιλοσοφία της Βόρειας Ιταλίας στο Περιστέρι. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον για καφέ, κοκτέιλ, κρασί και φυσικά την ιταλική παράδοση Aperitivo που συνδυάζει εξαιρετικά ποτά και ορεκτικά. Το Kika είναι το 1ο πιστοποιημένο από το Campari, cafe-bar στην Ελλάδα που παρουσίασε για πρώτη φορά το γνωστό σε όλους Aperol Spritz. Απολαύστε τα μοναδικά αρώματα του espresso που σερβίρεται στο ποτήρι σας προερχόμενο από την Piacenza, την αυθεντική απογευματινή Aperitivo και τα πρωτότυπα και κλασσικά κοκτέιλ τις βραδινές ώρες. Οι μουσικές κινούνται στο φάσμα της funk/swing jazz και η ψαγμένη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου συναγωνίζεται με αυτή του εξωτερικού χώρου στον πεζόδρομο της Αιμιλίου Βεάκη. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας χαρακτηρίζουν κάθε συστατικό που χρησιμοποιείται, κάθε υπηρεσία που παρέχεται και αναδεικνύονται από το μεράκι να διατηρηθεί η ιταλική παράδοση και φινέτσα στο Περιστέρι.

Tip: Η γκάμα των κοκτέιλ είναι μεγάλη και καλό θα ήταν να το επισκεφθείτε αρκετές φορές. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το αυθεντικό mojito που εντυπωσιάζει.

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι

facebook.com/KikaCafeAperitivo

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment