PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

6 υπέροχα μαγαζιά για φαγητό στα Δυτικά


Η εφημερίδα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ σε συνεργασία με το Peristerinews.gr επέλεξαν και σας παρουσιάζουν, έξι υπέροχα μαγαζιά για φαγητό στη Δυτική Αθήνα που αξίζει να επισκεφθείτε!

ΑΝΕΜΟΣ

anemos1

Η ειδυλλιακή θέα του Άνεμου είναι αυτή που μπορεί να συνεπάρει και τον πιο απαιτητικό πελάτη αφού προσφέρεται για όμορφα δείπνα και ρομαντικές βραδιές έχοντας ως εικόνα όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Πρόκειται για ένα από τα πιο ποιοτικά εστιατόρια στη Δυτική Αθήνα με εξαιρετικές γεύσεις σε προσιτές τιμές που μπορούν  να εξυπηρετήσουν κάθε “πορτοφόλι”.  Οι χώροι του μαγαζιού είναι προσεγμένοι με μια ιδιαίτερα άνετη και μεγάλη αυλή που επεκτείνεται σε 3 επίπεδα και μπορεί να εξυπηρετήσει πολυάριθμες παρέες και τελετές έπειτα από συνεννόηση με το κατάστημα. Η κουζίνα του Ανέμου σε γοητεύει με τις δροσερές και πολύχρωμες σαλάτες, τα χειροποίητα ορεκτικά, τους γευστικότατους μεζέδες και τα φρέσκα κρέατα, επιλέγοντας ψητά ή μαγειρευτά. Η ποιότητα των προϊόντων είναι σε άριστο επίπεδο και οι Σεφ δίνουν σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε ο πελάτης να μείνει ευχαριστημένος ακόμα και με το επιδόρπιο. Άλλωστε όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και περνούν από τους αδιαπραγμάτευτους ελέγχους του μαγαζιού. Ανοιχτά καθημερινά 13:00-01:00.

Tip: Ενημερωθείτε από τη σελίδα τους στο F/b για τις καθημερινές γεύσεις και τις βραδιές ζωντανής μουσικής.

Βουλγαροκτόνου 14, Πετρούπολη, 210 5022298

facebook.com/Anemos

 

Wok Master X

veakh4

Το Wok Master X είναι μια πρωτότυπη πρόταση για φαγητό με γευστικές απολαύσεις από την Ταϊλάνδη που συναρπάζουν τον κάθε ουρανίσκο. Το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει με τα φρέσκα υλικά που δημιουργούνται τα προϊόντα έχουν οδηγήσει δεκάδες πελάτες από όλη τη Δυτική Αθήνα να το επιλέγουν είτε κατευθείαν στο κατάστημα είτε μέσω delivery. Όλα τα λαχανικά είναι πάντα φρεσκοκομμένα και προετοιμάζονται τη στιγμή που παραγγέλνετε, ούτε ένα λεπτό πριν και οι σάλτσες φτιάχνονται χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά. Η ποιότητα στην κουζίνα του Wok Master X διαπιστώνεται εύκολα με την παρουσία του πελάτη κατά την διαδικασία παρασκευής τους ενώ τα κρέατα που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα. Μαζί με τα υπόλοιπα, η καλή εξυπηρέτηση και η αφοσίωση του μαγαζιού συνηγορούν στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Από τις δοκιμασμένες εξαιρετικές γεύσεις του Wok Master X ξεχωρίζουμε αυτές του Τηγανητού ρυζιού με κοτόπουλο και πολλά μπαχαρικά και τα λεπτά ρυζομακάρονα με χοιρινό. Βέβαια οι επιλογές είναι πολλές ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των περίεργων γεύσεων. Ανοιχτά καθημερινά 12:00-02:30. Delivery: 12:00-01:00.

Tip: Υπάρχουν και ταϊλανδέζικα γλυκά που μπορείτε να δοκιμάστε για επιδόρπιο.

Αιμιλίου Βεάκη 33, Περιστέρι, 213 0299102

facebook.com/wokmasterx

 

TRATTORIA Casa Bianca

casa_bianca_1

Μια φρέσκια πρόταση έρχεται από το Χαϊδάρι και ακούει στο όνομα Trattoria Casa Bianca! Το ολοκαίνουριο ιταλικό εστιατόριο ήρθε για να χαράξει ανεξίτηλα το όνομα του στα Δυτικά, με τις μοναδικές γεύσεις που υπογράφει ο τηλεοπτικός Σεφ, Γιώργος Τσούλης. Οι πρωτότυπες γεύσεις ζυμαρικών, οι ευφάνταστες σαλάτες, οι γευστικές πίτσες αλλά και η μεγάλη ποικιλία κρασιών κάνουν το ιταλικό εστιατόριο μια σίγουρη επιλογή για καλό φαγητό με άριστη εξυπηρέτηση σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ο χώρος του Casa Bianca θυμίζει κάλλιστα εστιατόριο του Μιλάνου με τους συνδυασμούς στα τραπέζια και τους καναπέδες να δίνουν αυτή την αίσθηση. Για τους πελάτες που θέλουν την παρεϊστική διάθεση του εξωτερικού χώρου, μπορούν να καθίσουν στα τραπέζια που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη. Το εστιατόριο Casa Bianca αποτελεί οπωσδήποτε μια εξαιρετική πρόταση για  κάθε πελάτη που θέλει να γευτεί πρωτότυπες συνταγές με μικρή ή μεγάλη παρέα. Ανοιχτά καθημερινά 13:00-01:00.

Tip: Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το σιγομαγειρεμένο μοσχάρι ραγού με φρέσκες παπαρδέλες.

Καραϊσκάκη 43, Χαϊδάρι, 210 5821711

facebook.com/Trattoria.CasaBianca

 

COOK BAR ENZZO

cook_bar1

Τη συνήθεια που έγινε λατρεία αποτελεί από το 2014 το COOK BAR ENZZO αφού πρόκειται για ένα ξεχωριστό all day food restaurant. Από το πρωί, με ολόφρεσκες αραβικές πίτες & σάντουιτς με χειροποίητο ψωμί, pancakes και ομελέτες για πρωταθλητές (όπως η “RockyBalboa” η οποία γίνεται με ασπράδια αυγού), σας φτιάχνουν τη διάθεση για μια δημιουργική μέρα. Από το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας με φιλόδοξες και τολμηρές προτάσεις με βασικό αντικείμενο την πίτσα και τα ζυμαρικά αλλά και όχι μόνο. Burgers, ποικιλίες κρεατικών, δροσερές σαλάτες, προκλητικές βάφλες, κρέπες και πολλά άλλα πεντανόστιμα πιάτα περιμένουν να τα δοκιμάσετε. Το βραδινό σας γεύμα αποτελεί για τους Σεφ του CookBar πρόκληση και συνοδεύεται από μια μεγάλη  λίστα κρασιών. Βέβαια, πέρα από τις γευστικές επιλογές μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το cocktail σας ανάμεσα σε δεκάδες επιλογές. Ο χώρος του COOKBARENZZO είναι καλλιτεχνικά δημιουργημένος και εξυπηρετεί από ζευγάρια μέχρι μεγάλες παρέες ενώ για τους καλοκαιρινούς μήνες η απόλαυση μεταφέρεται στην πανέμορφη ταράτσα του αγαπημένου Enzzo de Roof Project! Και αν δεν μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του CookBar, το CookBar έρχεται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 2105787789 με delivery από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 06:00 το πρωί!!!

Tip:Οι μακαρονάδες μισού κιλού είναι από τα πιάτα που έχουν αγαπήσει αρκετοί πελάτες του μαγαζιού, μαζί κι εμείς!

Αγία Παρασκευής 70, Περιστέρι, 210 5787789

facebook.com/cookbarenzzo

 

Ο Πλακιάς

plakias1

Το μουσικό μεζεδοπωλείο που διακρίνεται για τις οικονομικές τιμές και τις ποικίλες προτάσεις από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα του. Έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες κριτικές από τους φανατικούς πελάτες του οι οποίοι έχουν αγαπήσει τις μοντέρνες σπεσιαλιτέ που παρασκευάζονται από τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα. Δοκιμάστε μοσχαρίσια φιλετάκια σε σάλτσα βουτύρου, ψαρονέφρι μεθυσμένο σε σάλτσα μαυροδάφνης, παπαρδέλες ραγού με κρέμα παρμεζάνα, κοτόπουλο γεμιστό με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, κεμπάπ, φετάκια τυλιγμένα σε φύλλο κρούστας ρουστίκ με σιρόπι μελιού, μαζί με καλά κρασιά, ρακί ή ρακόμελο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και την Κυριακή το μεσημέρι θα γευματίσετε ακούγοντας ζωντανή ελληνική μουσική, για ακόμη πιο ευχάριστες στιγμές. Ο Πλακιάς είναι το μαγαζί που είτε οικογενειακά είτε με τους φίλους σας μπορείτε να γευματίσετε σε ένα ευχάριστο κλίμα και πάντα σε προσιτές τιμές με εξαιρετική ποιότητα.

Tip: Τις ημέρες με ζωντανή μουσική, το καθημερινό μενού των 13 ευρώ αυξάνεται κατά 2 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση φαγητού και ποτού.

Ζαλοκώστα 34 & Χειμάρας, Περιστέρι, 210 5751263

facebook.com/PlakiasPlakias

www.oplakias.com

 

To Λαϊκό

to_laiko2

Σε μια πραγματική όαση δροσιάς, το βραδυφαγείο-οινοπωλείο το Λαϊκό, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο πολυσύχναστα στέκια παρέας σε μια ιδιαίτερα ήσυχη περιοχή του Ιλίου. Ιδανικό για οικογένειες και παρέες σε συναρπάζει με την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα του η οποία αποτελείται από σπιτικές συνταγές, σε κρεατικά αλλά και θαλασσινά, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη για την μαγειρική και τους πελάτες του καταστήματος. Άλλωστε το Λαϊκό είναι σημείο συνάντησης για τους φανατικούς πελάτες του που συνηθίζουν να συχνάζουν εκεί. Τις σπιτικές γεύσεις μπορείτε να συνοδεύσετε με πολύ καλής ποιότητας κρασί και τσίπουρο, τα οποία επιλέγονται από τα παιδιά του μαγαζιού με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα τραπέζια στην πλατεία κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι και οι εξαιρετικές γεύσεις θα σας συναρπάσουν δημιουργώντας για εσάς μια ακόμα επιλογή προορισμού για καλό φαγητό. Ανοιχτά κάθε μέρα από το πρωί με εκλεκτούς μεζέδες και παγωμένη μπύρα.

Tip: Η πλατεία που φιλοξενεί το Λαϊκό έχει παιδική χαρά δίπλα στο μαγαζί, ιδανική για οικογένειες.

Ξυλοκάστρου 6, Ίλιον, 210 5775066

 facebook.com/Το-Λαϊκό-114466578622135

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment