PeristeriNews.gr
Διεθνή

50χρονη πέταξε την εγγονή της από τη γέφυρα!


Ένοχη κρίθηκε από δικαστήριο της Βιρτζίνια η – ηλικίας 50 ετών – Καρμέλα ντέλα Ρόσα για τη δολοφονία της 2χρονης εγγονής της.

Ένοχη κρίθηκε από δικαστήριο της Βιρτζίνια η – ηλικίας 50 ετών – Καρμέλα ντέλα Ρόσα για τη δολοφονία της 2χρονης εγγονής της.

Η γιαγιά έριξε τη μικρή, Αντζελίν Όγκντοκ, από μία ανοιχτή γέφυρα που βρίσκεται σε προάστιο της Ουάσινγκτον και συνδέει ένα χώρο στάθμευσης με ένα εμπορικό κέντρο τον Νοέμβριο του 2010. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, το έκανε για να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού διότι αρνείτο να παντρευτεί την κόρη της.

Η Καρμέλα ντέλα Ρόσα κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης. Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, όμως οι ένορκοι πρότειναν να φυλακιστεί για 35 χρόνια. Η τελική απόφαση για την ποινή της θα ληφθεί στις 6 Ιανουαρίου. Η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι αθώα, ενώ η υπεράσπιση είχε ισχυριστεί ότι πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη, σύμφωνα με την Washington Post.

Όμως, η κατηγορούσα αρχή εκτίμησε ότι η ντέλα Ρόσα – την οποία βιντεοκάμερες κατέγραψαν να πιάνει ξαφνικά την εγγονή της και να την ρίχνει από τη γέφυρα – υποκινήθηκε από “θυμό, μίσος και επιθυμία για εκδίκηση”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Σκωτία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Χάμζα Γιούσαφ

Peristeri News

Leave a Comment