PeristeriNews.gr
Αθλητικά

3ος Πανελληνιονίκης ο Γεώργιος Μόσχος του Γ.Ο.Π. «Γ. Παλάσκας


Έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων, που έγινε στην πόλη του Ναυπλίου στις 21-22 Ιουλίου 2012 και κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 37΄΄17 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο αθλητής του στίβου Γεώργιος Μόσχος του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου (Γ.Ο.Π.) «Γ. Παλάσκας» έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων, που έγινε στην πόλη του Ναυπλίου στις 21-22 Ιουλίου 2012 και κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 37΄΄17 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο αθλητής του Γ.Ο.Π. φάνηκε από το πρωί ότι είναι σε καλή κατάσταση, καθώς στον προκριματικό ισοφάρισε το ρεκόρ του με 37΄΄66 και προκρίθηκε με τον 3ο χρόνο στον τελικό.

Εκεί αγωνίστηκε με καύσωνα 40οκαι κατάφερε C να συντρίψει το ρεκόρ του και να στεφθεί 3ος Πανελληνιονίκης!!! Έτσι συνεχίστηκε η παράδοση, τόσο του Συλλόγου, όσο και του Κων/νου Μοσχούτα να κατακτά μετάλλια στο συγκεκριμένο αγώνισμα των 300μ.

Στη δεκαετία του 2000 είχαν κατακτήσει 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια οι αθλήτριες Πατηνιώτη Γεωργία & Κωνσταντίνου Αρτεμησία. Έτσι προστέθηκε και το μετάλλιο του Γεώργιο Μόσχου και έχουμε απολογισμό 5 μετάλλια στην τελευταία δεκαετία στα 300μ. παμπαίδων παγκορασίδων.

Ο Προπονητής του Πανελληνιονίκη, κ. Μοσχούτας, τόνισε ότι, πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα τόσο στα 200μ., όσο και στα 400μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής γυμνάζεται καθημερινά στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με μοναδική βοήθεια από την οικογένειά του και από τον προπονητή του, ενώ είναι κι άριστος μαθητής. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να έρθουνε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι επιτυχίες και το ταλέντο του αθλητή κέντρισαν το ενδιαφέρον μεγάλου Αθηναϊκού Συλλόγου.

Οι μεταγραφές στο στίβο είναι τον Οκτώβρη και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αθλητής να μεταγραφεί, αποκτώντας μεγαλύτερες ευκαιρίες για νέες διακρίσεις μέσω των αγωνισμάτων σκυταλοδρομιών 4Χ100 – 4Χ400.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις του Γ.Ο.Π. γίνονται καθημερινά 16:00-18:00 στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με προπονητή τον Κων/νο Μοσχούτα. Τηλ. 210 5781886, κιν. 6947 373784.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment