PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

36η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Πετρούπολης


Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δραστηριοποίησης ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Μονάδα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διοργάνωσε την 36η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δραστηριοποίησης ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Μονάδα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διοργάνωσε την 36η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντίστασης 61) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Η προσέλευση ήταν πολύ ικανοποιητική, αφού προσήλθαν περισσότεροι απο 80 Πετρουπολιώτες και συλλέγησαν 62 φιάλες αίματος.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω της Δημοτικής τράπεζας Αίματος, πολλοί συμπολίτες μας έχουν βοηθηθεί σε ώρες κρίσιμες για την υγείας τους. Όποιος δεν κατάφερε να συμμετέχει στην αιμοδοσία αυτή, μπορεί να προσέλθει στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν “ΑΤΤΙΚΟΝ” και να ενισχύσει τη Δημοτική Τράπεζα αίματος του Δήμου μας.

Το σύνθημα- στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης» πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment