PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

3 σαλόνια ομορφιάς που πρέπει να επισκεφτείς στο Περιστέρι


Το Περιστέρι διαθέτει μερικά από τα πιο ψαγμένα σαλόνια ομορφιάς με ειδικούς για κάθε τύπο περιποίησης.

Μακιγιάζ, περιποίηση άκρων, μασάζ σώματος και αποτρίχωση είναι μερικές μόνο από τις παροχές που προσφέρουν τα μαγαζιά της πόλης.

Το PeristeriNews.gr έψαξε και βρήκε τα καλύτερα σαλόνια ομορφιάς με εξειδίκευση στο μανικιούρ και πεντικιούρ.

K.L. nails

Ένα nail salon που ξεχωρίζει για τη φιλική του ατμόσφαιρα και την εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, με έναν  καθ΄ όλα προσεγμένο και καθαρό χώρο σε ροζ αποχρώσεις ιδανικές για να σε χαλαρώσουν κάνοντας την περιποίηση… διασκέδαση.

Οι κοπέλες πάντα πρόθυμες, εξυπηρετικές και καταρτισμένες  μπορούν να σου προσφέρουν οτιδήποτε ζητήσεις από άποψη σχεδίου νυχιών.

Στα θετικά συγκαταλέγεται, ο ευδιάθετος ιδιοκτήτης του K.L. nails, Κωνσταντίνος Λινάρδος, που είναι εκεί πάντα ευδιάθετος να σε υποδεχθεί και σε εξυπηρετήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε  ότι το K.L. nails είναι pet friendly και ανοιχτό προς τους πελάτες που επιθυμούν να φέρουν μαζί τους τα ζώα συντροφιάς τους.

Διακρίνεται μάλιστα για την κοινωνική του προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος περιποίησης ενώ κατά το παρελθόν έχει ξεκινήσει πολλές δράσεις για τους πυρόπληκτους, συμπολίτες που είχαν ανάγκη για οικονομική στήριξη αλλά και γι’ αυτούς που είχαν ανάγκη για τρόφιμα.

Πελαγίας 107, Περιστέρι

Τηλ.: 210 57 75 774

B30-bethirthy nails

Εδώ δημιουργούμε και φροντίζουμε για εσάς! Ο λόγος για το B30-bethirthy nails, όπου ξεχωρίζει για την εξίσου ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα προς τους πελάτες.

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της ομορφιάς αλλά και της υγείας των νυχιών, το συγκεκριμένο nail salon προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση άκρων. Παρέχει υπηρεσίες περιποίησης άκρων όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, θεραπείες και ό,τι άλλο ζητήσεις.

Χαρακτηριστική είναι η τεχνογνωσία εκ μέρους της ιδιοκτήτριας του B30-bethirty Nails, Μάγδα Βαμβακάρη η οποία διακρίνεται για την πείρα της στον χώρο της ονυχοπλαστικής.  Ο καθαρός χώρος συνδυάζεται τέλεια με την ευγένεια του προσωπικού, την αγάπη και το μεράκι για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το B30 είναι εδώ για να δημιουργήσει και να καλύψει οποιαδήποτε σας ανάγκη και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να το βρείτε με το hashtag #kanoumenyxia.

Καρυάτιδος 7, Περιστέρι 

Τηλ.: 211 40 74 037

Frida K

Δυο σύγχρονες γυναίκες κυνηγώντας η κάθε μια στον τομέα της τα όνειρα της, έχοντας γνώμονα την αγάπη και φροντίδα της θηλυκότητας τους… ύστερα από πολλές επισκέψεις ως πελάτισσες και αναζητήσεις σε πολλά αντίστοιχα nails salons, αποφάσισαν να ανοίξουν τον δικό τους προσωπικό χώρο.

Με πολύ διάθεση και όρεξη, ακολουθώντας τις επιταγές του χώρου… σεβόμενες όμως τις δικές τους προσωπικές αρχές και αισθητική, η Αντιγόνη Βαδάση και η Σταυρούλα Μπαντουρακη άνοιξαν το κατάστημα Frida K.

Έναν καλαίσθητο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν μαζί με την ταυτόχρονη περιποίηση των άκρων τους και την εσωτερική τους χαλάρωση.

«Με τους καλύτερους βοηθούς υλικών, με φρέσκιες ιδέες, σωστή ενημέρωση και εξειδίκευση των επαγγελματιών μας, με νέες τεχνικές επάνω στην περιποίηση των άκρων προσπαθούμε να ανταποδώσουμε στο μέγιστο την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όσοι μας έχουν επισκεφθεί και συνεχίζουν γεμίζοντας μας μεγάλη χαρά και αισιοδοξία.

Είναι πια καιρός να αγαπήσουμε την μούσα που έχουμε μέσα μας, να μάθουμε να την φροντίζουμε και να την ακούμε», δηλώνουν από κοινού η Αντιγόνη και η  Σταυρούλα, που απλά θέλουν με το δικό τους τρόπο να σου πουν πως είναι επιτακτική ανάγκη η αγάπη για τους εαυτούς μας ξεκινώντας με τον πιο απλό τρόπο, την περιποίηση των άκρων μας.

Κώστα Βάρναλη 8, Περιστέρι

Τηλ.: 216 00 14 000

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment