PeristeriNews.gr
Αθλητικά

3-3 σε φιλικό με την ΑΕΚ στα Σπάτα για τον Ατρομητο


“Χορταστική” ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, που διεξήχθη στα Σπάτα με κλειστές πόρτες για το κοινό κι έληξε 3-3.

Ύστερα από ένα “άσφαιρο” πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας προηγήθηκε στο 48ο λεπτό με τον Μπρίτο, για να ισοφαρίσει στο 58΄ ο Μπουονανότε με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κορδέρο από τον Κούρο.

Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση και μέσα σε τρία λεπτά το σκορ είχε γίνει 1-3 από τα γκολ των Μαρσελίνιο και Κούρου στο 59ο και στο 62ο λεπτό, αντίστοιχα.

Η Ένωση μείωσε στο 72΄ με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μπαρμπόσα, ενώ ισοφάρισε στο 84΄ με τον Κολοβέτσιο, αφού στη φάση που προηγήθηκε ο Μπαρμπόσα είχε εκτελέσει φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: 22. Ανέστης, 77. Βασιλαντωνόπουλος, 4. Αρθο, 26. Κολοβέτσιος, 2. Σοϊλέδης 6. Κορδέρο, 8. Σιμόες, 10. Ανάκογλου, 14. Γροντής, 30. Μπουονανότε, 99. Κρισάντους

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 35. Θεοδωράκης, 5. Χριστόφ, 22. Θεολόγου, 20. Μπιτόλο 2. Κοντοές, 15. Γοδόι, 16. Μπάλλας, 18. Στόιτσεφ, 10. Ούμπιδες, 7. Μπρίτο, 14. Λε Ταλέκ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment