PeristeriNews.gr
Αθλητικά

28η Οκτωβρίου με Ατρόμητο και Περιστέρι εντός έδρας!


Μια καλή ευκαιρία θα έχουν οι Περιστεριώτες φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ατρόμητο και το Περιστέρι την 28η Οκτωβρίου.

Με τον κόσμο του για τη νίκη

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μετά την πρώτη φετινή νίκη με την Ζομπατέλι για το BasketBall Champions League θα υποδεχτεί τον Προμηθέα στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου. Όλος ο οργανισμός θέλει να επανέλθει δυναμικά και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην Ελληνική Basket League με τον κόσμο στο πλευρό του.

Αυτά άλλωστε ήταν και τα λόγια του αρχηγού του Περιστερίου Λεωνίδα Κασελάκη που τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ανταγωνιστικό για 40 λεπτά. Γι’ αυτό τον λόγο θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου μας το απόγευμα του Σαββάτου, έτσι ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό και να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Θυμίζουμε ότι το ματς της 4ης αγωνιστικής της Basket League ξεκινάει στις 17:15.

Με νέο προπονητή ο Ατρόμητος

Λίγο αργότερα στις 20:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι ψάχνοντας και αυτός την πρώτη του φετινή νίκη στη Super League.

Με νέο πρόσωπο στον πάγκο της ομάδας, αυτό του Σάσα Ίλιτς, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα της σεζόν και να βάλει της βάσεις για μια καλύτερη εικόνα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο νέος προπονητής της ομάδας επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για τη μάχη της 28ης Οκτωβρίου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment