PeristeriNews.gr
Κοινωνία

24ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αύριο, 20 Ιανουαρίου


Ανακοίνωση εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ με την οποία γνωστοποιεί ότι άυριο, 20 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιήσει 24ωρη Πανελλαδική απεργία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλύπτει συνδικαλιστικά τα Μέλη της προκειμένου να συμμετάσχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ των Κ.Ε.Π. την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016.

Η κάλυψη δίνεται προκειμένου να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση το σύνολο των εργαζομένων στα Κ.Ε.Π. χωρίς όμως η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να συμφωνεί με το σύνολο των αιτημάτων που προβάλει η Ομοσπονδία (Π.Ο.Σ.Ε.-Κ.Ε.Π.).

Την κρίσιμη αυτή περίοδο που η συγκυβέρνηση με την πρόταση-σχέδιο προετοιμάζει την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης η αντιπαράθεσή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ανατροπή του σχεδιασμού της.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την Π.Ο.Σ.Ε.-Κ.Ε.Π. και τα Μέλη της να συσπειρωθούν γύρω από το σύνολο των συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απόκρουση των ιδιωτικοποιήσεων βασικών τομέων, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών αλλά και να μπει ένα τέλος στην αυθαίρετη και χωρίς προγραμματισμό μεταφορά αρμοδιοτήτων στις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment