PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στήριξη της ΠΑΕ Ατρόμητος στις πασχαλινές κοινωνικές δράσεις συλλόγων


Η ΠΑΕ Ατρόμητος για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο στηρίζοντας τις δράσεις φορέων και συλλόγων την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι αγάπης που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, παίζοντας και μοιράζοντας δώρα στα παιδιά δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή τους στις αδύναμες οικογένειες που ενισχύει ο Όμιλος.

Τη γιορτή στήριξε η ΠΑΕ Ατρόμητος με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χατζηισαϊα και Κυριάκο Κιβρακίδη και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη, τους οποίους υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια, εκπλήξεις, face painting, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα τα συστατικά που έκαναν τα παιδιά να περάσουν όμορφα.

Η επιβράβευση τέτοιων ενεργειών είναι τα παιδικά χαμόγελα και η ΠΑΕ Ατρόμητος δίνει ιδιαίτερη βάση στην εκπλήρωση όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών δράσεων στις εορταστικές μέρες που διανύουμε!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ατρόμητος, υποστηρίχτηκαν αρκετές ακόμα δράσεις σε συλλόγους και φορείς στο Περιστέρι με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους για την περίοδο του Πάσχα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment