PeristeriNews.gr
Κοινωνία

15χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στο Αίγιο


Επίθεση με μαχαίρι από έναν 15χρονο δέχθηκε ένας αστυνομικός στο Αίγιο, στη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια περιπολίας τα ξημερώματα αστυνομικός της ασφάλειας επιχείρησε να ελέγξει ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαιναν δύο 15χρονοι. Ο οδηγός του δίκυκλου ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει, ενώ όταν εντοπίστηκε εκ νέου, μπήκε σε στενό δρόμο κατορθώνοντας να διαφύγει από το οπτικό πεδίο του αστυνομικού, ο οποίος στάθμευσε το περιπολικό, με σκοπό να προσεγγίσει το σημείο πεζός.

Για να εμποδίσουν τον αστυνομικό να κατέβει από το όχημα, οι ανήλικοι ανέπτυξαν ταχύτητα και προσέκρουσαν στην πόρτα του περιπολικού, τη στιγμή που αυτός επιχειρούσε να βγει. Έτσι ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο μέτωπο, ενώ στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον οδηγό του δικύκλου, δέχτηκε επίθεση από τον 15χρονο συνεπιβάτη, ο οποίος του επιτέθηκε με γροθιές. Στη συνέχεια ο ανήλικος τον μαχαίρωσε, τραυματίζοντάς τον στο θώρακα, κοντά στην καρδιά.

Στη διάρκεια της συμπλοκής, ο 15χρονος αποπειράθηκε να ξαναχτυπήσει με το μαχαίρι τον αστυνομικό, ο οποίος για εκφοβισμό πυροβόλησε μία φορά στον αέρα. Ο αστυνομικός με τη συνδρομή ενός πολίτη, κατάφερε να συλλάβει τον οδηγό του δίκυκλου, ο οποίος αντιστεκόταν σθεναρά στη σύλληψή του, με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο συνεπιβάτης κατάφερε να διαφύγει.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα, οι γονείς του ανήλικου οδηγού, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας του. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Παράλληλα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και ακολούθως στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μεταφέρθηκε και ο 15χρονος συλληφθείς, λόγω αδιαθεσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment