PeristeriNews.gr
Κοινωνία

127 οι συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων του κορωνοϊού


Σε 127 συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, από την περασμένη Πέμπτη, σε όλη την χώρα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ οι παραβάσεις ανέρχονται σε 122.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλλήψεις έχουν γίνει στις εξής περιοχές: 48 στην Αττική, 25 στη Δυτική Ελλάδα, 10 στη Θεσσαλία, 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Κεντρική Μακεδονία, 5 στην Κρήτη, 4 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 3 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο, 2 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στα Ιόνια Νησιά.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι παραβάσεις και οι συλλήψεις ανά ημέρα έχουν ως εξής: Την Πέμπτη 12/3 βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 βεβαιώθηκε 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 βεβαιώθηκαν 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις και χθες, Κυριακή 15/3, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment