PeristeriNews.gr
Αθλητικά

10ο Σχολικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Περιστερίου 2016


Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου, ο Δήμος Περιστερίου και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου διοργανώνουν τo 10ο Σχολικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Περιστερίου 2016.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το 4ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, Μεσολογγίου 75-79 (πεζόδρομος Περιστερίου).

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών του Δήμου Περιστερίου. Κατ’ εξαίρεση, και μόνο, επιτρέπεται η συμμετοχή μαθητών, οι οποίοι είναι αθλούμενα μέλη σωματείου/σωματείων του Δήμου Περιστερίου.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν την αίτηση συμμετοχής τους έως και δύο ημέρες προ της ημερομηνίας των αγώνων (Πέμπτη 17/03/2016), ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://peristerichess.gr

Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωση συμμετοχής στη γραμματεία 16:00 μ.μ μέχρι 17:00 μ.μ. Όσοι προσέλθουν μετά τις 17:00 μ.μ. θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο. Ώρα Έναρξης: 17:30 μ.μ.

Προσοχή: Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα αγωνιστούν σε έναν (1) μικτό όμιλο ανά τάξη (Νηπιαγωγείο, Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξη Δημοτικού Σχολείου, Α΄, Β΄ και Γ΄ Τάξη Γυμνασίου και Λύκειο), σε έντεκα (11) ομίλους συνολικά, με ελβετικό σύστημα έξι (6) γύρων.

Θα βραβευθούν με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι νικητές, το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης, καθώς και ο πρώτος μαθητής/τρια χωρίς αθλητικό δελτίο.

Το είκοσι τοις εκατό (20%) του συνολικού πλήθους των συμμετοχών θα προκριθεί στα Τελικά Πρωταθλήματα Αττικής.

– Πληροφορίες: http://peristerichess.gr

– Επικοινωνία: Ανέστης Μιχαηλίδης τηλ.6972991799, email: anemih@gmail.com

Έφη Σαλταμάρα τηλ. 2105764418 (πρωινές ώρες) email: efisalta@yahoo.gr.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment