PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φοιτητής της ΔΑΠ αποκάλεσε τον Σαμαρά «αλήτη»


Την πόρτα της εξόδου από τη ΔΑΠ είδε φοιτητής, μέλος της παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ, ο οποίος σε …οργισμένη ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στα Πανεπιστήμια αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ, «αλήτη» τον Αντώνη Σαμαρά.

Την πόρτα της εξόδου από τη ΔΑΠ είδε φοιτητής, μέλος της παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ, ο οποίος σε… οργισμένη ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στα Πανεπιστήμια αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ, «αλήτη» τον Αντώνη Σαμαρά.

Σχολιάζοντας τη συναίνεση της ΝΔ στο νόμο για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια το μέλος της ΔΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας την «κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, κοινώς το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ» ότι «αποφάσισαν πως το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι τα Πανεπιστήμια και οι φοιτητές».

Ο νεαρός φοιτητής καταγγέλλει επίσης ότι «το βρώμικο, σάπιο και άκρως διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας αποφάσισε να χτυπήσει το Πανεπιστήμιο, να διαλύσει τις δομές του και να το μετατρέψει σε όργανο πλήρως ελεγχόμενο από τους εκάστοτε Υπουργούς».

Παραλλήλως ανέφερε ότι «η ΔΑΠ-Οικονομικού υπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια τα συμφέροντα των φοιτητών και μόνο αυτών» και τόνισε: « Η θέση μας απέναντι στο νέο Νόμο είναι αρνητική και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε στις επιταγές του κ. George Papandreou, της κας Anna Diamantopoulou, του κ. Antonis Samaras, του κολλητού της Υπουργού Παιδείας κ. Aris Spiliotopoulos και όλων όσων ονειρεύονται τη διάλυση των Πανεπιστημίων και την συγχώνευσή τους με τα πολιτικά κόμματα».

Αυτό όμως που προκάλεσε την εντονότερη αντίδραση ήταν η φράση του φοιτητή ότι «οι πολιτικοί αυτής της χώρας βύθισαν την Ελλάδα στη διαφθορά» και κυρίως το «όχι ρε αλήτες, δεν θα επιτρέψουμε να αλώσετε και το Πανεπιστήμιο. Αρκετή ζημιά προκαλέσατε», καθώς μέσα στους… αλήτες συμπεριλάμβανε και τον αρχηγό της ΝΔ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment