PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τζόνι Ντεπ: η Βανέσα άλλαξε τη ζωή μου


To άλλοτε κακό παιδί του Χόλιγουντ, που έχει αποκτήσει οικογένεια, δηλώνει ότι η ζωή του άλλαξε για πάντα.

To άλλοτε κακό παιδί του Χόλιγουντ, που έχει αποκτήσει οικογένεια χωρίς γάμο με τη Βανέσα Παραντί, δηλώνει ότι η ζωή του άλλαξε για πάντα, όταν πρωτοείδε τη Βανέσα.

«Ξύπνησα ένα πρωί και είπα στον εαυτό μου ή θα πεθάνεις ή θ’ αλλάζεις πάνες. Έτσι ξαφνικά έγινε λοιπόν η αλλαγή. Προτίμησα να νοικοκυρευτώ, να φροντίζω τον κήπο και ν’αλλάζω τις πάνες των παιδιών μου» επισημαίνει ο ηθοποιός.

Με τη σύντροφό του, Βανέσα Παραντί, έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Τζακ και την Λίλι. «Πριν τον ερχομό των παιδιών μου ζούσα χωρίς να ζω. Η κόρη μου έδωσε νόημα στη ζωή μου είναι σα να ξαναγεννήθηκα. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι τα σημαντικότερα επιτεύγματα στη ζωή μου», λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος περνά τον ελεύθερο του χρόνο με τη Βανέσα και τα παιδιά στη βίλα τους στο Σεν Τροπέ: «Καλλιεργώ λαχανικά στον κήπο, πηγαίνω και ψωνίζω από τα μαγαζιά της περιοχής και παίζω με τα δυο μου παιδιά. Ο Τζακ δε λέει και πολλά παρά μόνο όταν έρχεται στο σπίτι μας ο Ρόμπερτ Ντάουνι . Τότε ο γιος μου έχει μία έκφραση θαυμασμού στο πρόσωπό του. Η κόρη μου από την άλλη έχει εμμονή με τη Barbie και αναγκάζομαι να εφευρίσκω διάφορες ιστορίες και να κατασκευάζω φωνές δοκιμάζοντας διαφορετικές προφορές κάθε φορά».

Ο έρωτας με τη Βανέσα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Την είδα πρώτη φορά το 1998 σ’ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι με ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα και έπαθα την πλάκα μου» αναφέρει ο Johnny που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βγει ξανά εκτός ορίων! Πότε; «Αν πιάσω κάποιον να φωτογραφίζει τα παιδιά μου», δηλώνει.

Με αφορμή το σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής», ο ηθοποιός μιλάει και για τη συνεργασία του με την Πενέλοπε Κρουζ. «Το να δουλεύεις μαζί της, είναι σαν να σου κάνουν μασάζ στα σημεία που είσαι πιασμένος. Δε σταματάμε να γελάμε και να πειράζει ο ένας τον άλλο. Είναι μοναδική».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment