PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ροζ αγγελία στη σελίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας


«Όμορφες ρωσίδες αναζητούν τον έρωτα και το γάμο». Αυτός ήταν ο τίτλος της αγγελίας που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο του υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας.

«Όμορφες ρωσίδες αναζητούν τον έρωτα και το γάμο». Αυτός ήταν ο τίτλος της αγγελίας που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο του υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας, Καρλ Μπιλντ.

Όπως έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ο ίδιος ο Μπιλντ, η συγκεκριμένη αγγελία είναι έργο χάκερ.

«Προφανώς έχει γίνει κάποιου είδους κυβερνοπειρατεία», επισήμανε ο σουηδός υπουργός για την αγγελία που εμφανίστηκε εκεί όπου συνήθως ανεβάζει σχόλια για την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη εμφανίστηκε όταν ο Καρλ Μπιλντ ανέβασε το σχόλιό του για τη σύνοδο του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) στο Καζαχστάν, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, πάντως, εμφανίστηκαν και άλλες αγγελίες για τις οποίες ο σουηδός υπουργός δήλωσε άγνοια και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να πουλάει χώρο στο ιστολόγιό του για διαφημιστικούς λόγους.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπός του, Άνα Καρλότα Γιόχανσον, ο υπουργός δεν επιτρέπει τις διαφημίσεις στο ιστολόγιό του και οι αγγελίες εξαφανίστηκαν λίγο αφότου ανέβηκαν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment