PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Παρά τον κορωνοϊό και φέτος εορταστικές συναυλίες στο Περιστέρι


Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει ολοκληρωτικά το εορταστικό πλάνο του Δήμου Περιστερίου φέτος αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει την διεξαγωγή συναυλιών στην πόλη.

Ως γνωστόν τα προηγούμενα χρόνια στο Περιστέρι γινόντουσαν κάποιες από τις πιο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων με μεγάλες συναυλίες στην πλατεία του Δημαρχείου όπως η περσινή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αυτές τις γιορτές λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων θα έχουμε ένα διαφορετικό σκηνικό αλλά και πάλι οι άνθρωποι του Δήμου Περιστερίου θα προσπαθήσουν να τραβήξουν τα βλέμματα.

Φέτος λοιπόν οι καθιερωμένες μεγάλες συναυλίες αναμένεται να γίνουν διαδικτυακά και ήδη έχουν ξεκινήσει να γράφονται οι συναυλίες που θα παίξουν μέσα στο Δεκέμβριο.

Τα γυρίσματα των ψηφιακών συναυλιών γίνονται μέσα στο Δημαρχείο Περιστερίου και συγκεκριμένα στο θέατρο με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες να έχουν κάνει το πέρασμά τους από τη σκηνή.

Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώτα Νέγκα, Λευτέρης Πανταζής, Χρήστος Μενιδιάτης και Αναστάσιος Ράμμος είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στις ψηφιακές συναυλίες στο Περιστέρι.

Καθημερινά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιώργος Τσαλίκης, δίνει μερικές στιγμές των γυρισμάτων, τα οποία αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες με τη συμμετοχή και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment