PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέες συμπλοκές στην Κερατέα


Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 16:00 έξω από την Κερατέα, όταν δεκάδες κάτοικοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 16:00 έξω από την Κερατέα, όταν δεκάδες κάτοικοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας, που επιχείρησαν διάνοιξη της Λεωφόρου Λαυρίου με τη συνδρομή εκσκαφέων.

Τα ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Νωρίτερα άγνωστοι έσκαψαν ορύγματα βάθους 1,5 μέτρου κατά μήκος της λεωφόρου, η οποία παραμένει αποκλεισμένη από το 39ο έως το 54ο χιλιόμετρο.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη είσοδος της Κερατέας είναι πλέον κλειστές.

Στο μεταξύ η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου Λαυρεωτικής στον αστυνομικό που νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στη διάρκεια επεισοδίων, θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη εβδομάδα.

Η επίσκεψη δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, καθώς ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, απουσιάζει στο Άγιον Όρος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο ύψος της Ιεράς Οδού

Peristeri News

Πόρισμα των κομμάτων για τα Τέμπη: Αύριο συνεδριάζει για τελευταία φορά η Εξεταστική

Peristeri News

Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη: Διαπιστώνει ποινικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή

Peristeri News

Leave a Comment