PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ληστεία στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας


Ένοπλη ληστεία με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό σημειώθηκε 10 λεπτά πριν από τις 4 το απόγευμα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ένοπλη ληστεία με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό σημειώθηκε 10 λεπτά πριν από τις 4 το απόγευμα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Δύο άγνωστοι έστησαν ενέδρα σε χρηματαποστολή στο ΔΣΑ στην οδό Ακαδημίας 60. Το όχημα στάθμευσε έξω από το κτίριο και ένας υπάλληλος της χρηματαποστολής ανέβηκε στον δεύτερο όροφο για να παραλάβει σάκους με χρήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άγνωστοι μπήκαν στο κτίριο και, με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους τη στιγμή που ετοιμάζονταν να παραδώσουν τους σάκους με χρήματα. Οι δράστες άρπαξαν συνολικά πέντε σάκους.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο. Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους ο θυρωρός προσπάθησε να αντιδράσει και οι δράστες τον χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου τους, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.

Υπάρχει η πληροφορία ότι στην ληστεία πιθανότατα να συμμετείχε και τρίτο άτομο, που περίμενε τους δύο δράστες στην είσοδο. Μαρτυρίες αναφέρουν μάλιστα ότι στην προσπάθεια διαφυγής τους, δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή, με αποτέλεσμα να επιβιβαστούν σε άλλο όχημα.

“Με οργή και αγανάκτηση γίναμε σήμερα μάρτυρες ένοπλης ληστείας στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών κατά την οποία υπάλληλοι του Συλλόγου μας κρατήθηκαν όμηροι, ενώ ένας εκ των εργαζομένων στο κτήριο τραυματίστηκε σοβαρά”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΔΣΑ.

Μάλιστα, ο πρόεδρός του τονίζει: “Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα θλιβερό γεγονός το οποίο, αν και σύνηθες πλέον στη σύγχρονη ελληνική καθημερινότητα, δεν παύει να μας εκπλήσσει όταν συμβαίνει μέσα στην ίδια μας την οικογένεια, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης”.

“Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον άτυχο εργαζόμενο, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζομένους μας και ευελπιστούμε στον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των δραστών”, προσθέτει ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment