PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρατζαφέρης: Παιχνίδι με τη φωτιά η επιλεκτική χρεοκοπία


Δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Αυτά είναι παιχνίδια με τη φωτιά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με τα σενάρια «επιλεκτικής χρεοκοπίας».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι οίκοι αξιολόγησης «έχουν βρει σημείο επαφής ώστε να πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου και μετά από 1 – 1,5 μήνα να αναβαθμίσουν την Ελλάδα».

Ο ίδιος πρόσθεσε για την τακτική της κυβέρνησης: «Ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος προσπαθούν να μας το φέρουν πιο γλυκά. Αυτά είναι παιχνίδια με τη φωτιά. Αν μπούμε στο τούνελ της επιλεκτικής πτώχευσης, δεν ξέρω αν θα οδηγηθούμε σε μεγαλύτερα προβλήματα».

Ο κ. Καρατζαφέρης επέκρινε την ηγεσία της Ευρώπης και σημείωσε ότι «δεν φτάνει για να βοηθήσει την Ελλάδα», ενώ υπογράμμισε πως η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ: «Να πούμε θέλουμε 100 – 120 δις. ευρώ για να σωθούμε. Αυτά όμως να μας τα χαρίσετε. Αλλιώς πέφτουμε. Να τελειώνει η υπόθεση».

Για τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει η λέξη «χρεοκοπία», σημείωσε ότι «με εξορκισμούς δεν βγαίνει τίποτε» και πρότεινε να απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες, ώστε να ωφεληθεί η χώρα 12 δισ. ευρώ, όπως υποστήριξε.

«Με δημοσκοπικά παιχνίδια δεν βγαίνει τίποτα» ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν είναι θέμα ποιος θα κάνει κριτική αλλά ποιος θα συνεισφέρει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment