PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θερμό επεισόδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα


Θερμό επεισόδιο κατά το οποίο έπεσαν ακόμη και πυροβολισμοί εξελίχθηκε πριν από λίγο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Θερμό επεισόδιο κατά το οποίο έπεσαν ακόμη και πυροβολισμοί εξελίχθηκε πριν από λίγο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet, Τούρκοι δουλέμποροι άνοιξαν πυρ σε Έλληνες και Γερμανούς αστυνομικούς της Frontex όταν οι ίδιοι τους εντόπισαν να επιχειρούν να προσεγγίσουν μία νησίδα με βάρκα.

Αρχικά οι Τούρκοι δουλέμποροι πυροβόλησαν στον αέρα και συνέχεια έστρεψαν και τα όπλα κατά του ελληνογερμανικού κλιμακίου και άνοιξαν πυρ με προφανή σκοπό να τους τραυματίσουν!

Τα αίματα άναψαν και ενημερώθηκαν τάχιστα τα Γενικά Επιτελεία Στρατού στις δύο χώρες με τους Τούρκους να στέλνουν ομάδα στρατιωτών. Με το που έφθασε αυτή στο σημείο έπεσε και ένας ακόμη πυροβολισμός, o οποίος εικάζεται ότι προήλθε από τους δουλέμπορους χωρίς όμως να αποκλείεται να έπεσε από Τούρκο στρατιώτη!

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το ΓΕΣ ή την αστυνομία ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Leave a Comment