PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επαναστατική η Γενική Συνέλευση των ταξιτζήδων στο Περιστέρι (video)


Αποφάσισαν παρουσία του Δημάρχου Α. Παχατουρίδη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στο ανεξέλεγκτο άνοιγμα του επαγγέλματός τους

Οι ιδιοκτήτες στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου, ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία, 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο κατάμεστο γήπεδο ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατηγόρησε τα ΚΤΕΛ του νομού Αττικής, ότι με εισιτήριο 5 ευρώ μεταφέρουν κόσμο στο αεροδρόμιο.

Με θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος τους καλωσόρισε στο φιλόξενο και δημοκρατικό Περιστέρι, τους ανθρώπους του μεροκάματου και τόνισε ότι είναι αντίθετη η κοινωνία ολόκληρη και ο ίδιος σε προαποφασισμένες και τετελεσμένες αποφάσεις.

Ο κ. Παχατουρίδης ζήτησε να κυριαρχήσει η ενότητα, η συνεννόηση και η υπευθυνότητα ανάμεσα στους ταξιτζήδες και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών σ’ αυτήν την δύσκολη εποχή για τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment