PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ελλάδα – Μάλτα 3-1


Με δύο γκολ του Φετφατζίδη και το παρθενικό του Κυριάκου Παπαδόπουλου, η Εθνική Ελλάδος νίκησε με 3-1 τη Μάλτα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και σκαρφάλωσε πάλι στην 1η θέση του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2012.

Στην κορυφή του 6ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2012 παρέμεινε η Εθνική μας, που κέρδισε στο Καραϊσκάκη την Μάλτα με 3-1.

Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο της επανάληψης, που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο, η ομάδα του Σάντος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην ομολογουμένως αδύναμη ομάδα του Μπουτιγιέκ, και πήρε το τρίποντο, αφήνοντας Ισραήλ και Κροατία ένα βαθμό πίσω της.

Την παράσταση έκλεψε το νέο αίμα της γαλανόλευκης, με τους Φετφατζίδη -κυρίως-, Νίνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο να αποτελούν ένα ομοιογενές κράμα με τις παλιοσειρές και να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο άσος του Ολυμπιακού σημείωσε το πρώτο και το τρίτο τέρμα, ενώ αυτός της Σάλκε το δεύτερο.

Δυστυχώς πάντως δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 13-15.000 Έλληνες στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου.

Τα δύσκολα ωστόσο τώρα ξεκινούν για την εθνική μας, που τον Σεπτέμβρη έχει να δώσει δύο κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Ισραήλ και Λετονία και καλείται σε αυτά τα παιχνίδια να αποδείξει την αξία της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment