PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 9/11


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 3 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 3 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία της ημέρας, ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν την διάθεση σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό αναζητάτε αρμονία στις σχέσεις και στα αισθηματικά σας. Είστε πρόθυμοι να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος και να συμβιβαστείτε για να κερδίσετε την συντροφικότητα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αφήστε τους άλλους να πουν όσα θέλουν, δεν θα συμφωνήσετε, απλά αδιαφορήστε. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί πριν αποφασίσετε μια συζήτηση με το σύντροφο σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η μέρα σας δημιουργεί ανασφάλειες. Αισθάνεστε ανικανοποίητοι όσο αναφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλό θα ήταν να οργανώσετε κάποια σχέδια για το μέλλον.

Λέων (23/7-23/8)

Η μέρα σας δημιουργεί ανασφάλειες. Αισθάνεστε ανικανοποίητοι όσον αναφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλό θα ήταν να οργανώσετε κάποια σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κάποιες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως θα ήταν σκόπιμο να τις μελετήσετε αντί να τις αγνοήσετε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δώστε σήμερα στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει, ώστε να πάρετε δυνάμεις μέσω της ηρεμίας να αναδιοργανώσετε την καθημερινότητα σας και να μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί σε μοιραία σχέση. Συζητήστε επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αφεθείτε λιγάκι ώστε να κερδίστε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας αποφεύγοντας εντάσεις και συγκρούσεις για θέματα συμβίωσης.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Με θετική σκέψη και δημιουργικές ενέργειες δίνετε ώθηση να εξαφανιστούν τα αδιέξοδα σας. Μη δίνετε λαβές ζήλειας στο σύντροφο σας και μην κάνετε τον αρχηγό απέναντι του. Χαλαρώστε και κάνετε υπομονή!!!

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μεθοδεύστε τις αγορές σας ώστε να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Οι οικονομικές δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η απαισιοδοξία δεν θα σας αφήσει να λειτουργήσετε θετικά σήμερα. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment