PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η προεκλογική περίοδος «λερώνει» το Περιστέρι (photos)


Πολύ δουλειά θα είχαν τις προηγούμενες ώρες οι εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου στον τομέα της καθαριότητας.

Το μεγάλο πλήθος κόσμου που προτίμησε το Άλσος Περιστερίου για το βράδυ της Πρωτομαγιάς εκμεταλλεύτηκαν αρκετές δημοτικές παρατάξεις, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και προεκλογικές εφημερίδες.

Οι επισκέπτες κατακλύστηκαν από προεκλογικό υλικό και αρκετοί αναγνώστες του PeristeriNews.gr έστειλαν μηνύματα με αρνητικό σχολιασμό και φωτογραφίες για το συγκεκριμένο προεκλογικό σκουπιδοπόλεμο.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι πολλοί από τους υποψήφιους έχουν θέσει ως πρώτο άξονα την ενίσχυση δράσεων για το περιβάλλον στην πόλη καταρρίπτοντας με τις ενέργειες τους το ίδιο τους το πρόγραμμα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι υπήρξε και κάτι θετικό στη διανομή φυλλαδίων και προεκλογικών εφημερίδων αφού αρκετοί από τους επισκέπτες που παρακολούθησαν τη συναυλία που διαδραματίστηκε χρησιμοποίησαν τα χαρτιά ως κάθισμα.

Το αρνητικό στοιχείο της βραδιάς, η ρύπανση του χώρου πρασίνου της πόλης μας και οι ώρες που χρειάστηκαν οι εργαζόμενοι του Δήμου για να τα μαζέψουν επιστρέφοντας και πάλι το σημείο στην καθαριότητα που του αξίζει.

Αναμένεται να δούμε την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου αφού μέχρι τις 26 Μαίου που διεξάγωνται οι εκλογές θα χρειαστεί από την πλειοψηφία του κόσμου που δεν συμμετέχει στις εκλογές, ισχυρή υπομονή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment