PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι τόπος προορισμού και τα φετινά Χριστούγεννα!


Ο Δήμος Περιστερίου πραγματοποιεί κάθε χρόνο μοναδικές γιορτινές εκδηλώσεις που προσελκύουν κόσμο από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Σε αυτό συμβάλλει όπως έχουμε γράψει ξανά ο σταθμός Μετρό «Περιστέρι» που βρίσκεται μια ανάσα από την κεντρική πλατεία της πόλης εκεί όπου βρίσκεται το Δημαρχείο και η κεντρική σκηνή των εκδηλώσεων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Περιστέρι έχει στολιστεί με φωτεινά Χριστουγεννιάτικα στολίδια σε κάθε γειτονιά και αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό προορισμό για τις φετινές γιορτές.

Ήδη έχει ανακοινωθεί από το Δήμο η βασική εκδήλωση με το άναμμά του δέντρου στην κεντρική πλατεία με την παρουσία των Stavento, των Émigré και του Γιάννη Ζουγανέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γινούν και άλλες συναυλίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, μια κατάρριψη ρεκόρ Guinness που θα τραβήξει τα βλέμματα από όλη την Ελλάδα και φυσικά δεκάδες εκδηλώσεις με μουσική και πρωτότυπες παραστάσεις.

Μαζί με όλα αυτά και τα γνωστά παιχνίδια στην κεντρική πλατεία (Carousel, τρενάκι κ.α.), τα ξύλινα σπιτάκια με τις λιχουδιές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Όλα αυτά σε μια πόλη που από νωρίς έχει φωτιστεί και δημιουργεί αυτή την όμορφη αίσθηση των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment