PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Zoro&Buzz: Οι Περιστεριώτες που «γκρέμισαν» το Gagarin 205 (video)


Περιστεριώτικη απόβαση έγινε το βράδυ της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Gagarin 205 επί της Λιοσίων όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου δίσκου των Zoro&Buzz.

Οι ράπερς από το Λόφο Αξιωματικών θα θυμούνται για πάντα τη συγκεκριμένη ημερομηνία αφού ο μουσικός χώρος της Αθήνας πλημμύρισε από περίπου 1500 υποστηρικτές τους από τη Δυτική Αθήνα και όχι μόνο.

Το live της Παρασκευής ήταν μια πραγματική γιορτή και ο τίτλος του νέου δίσκου των Zoro&Buzz, «Η δύναμη που δεν υπολογίζανε», αν μη τι άλλο ταίριαξε γάντι ήδη από την πρώτη εμφάνιση των νέων τους τραγουδιών με την ανυπολόγιστη δύναμη από το Περιστέρι να σοκάρει ακόμα και τους πιο συνηθισμένους σε τέτοιες hip hop βραδιές.

Η βραδιά άνοιξε με το έτερο hip hop δίδυμο Περιστεριωτών, τους Νιο.Στε. που ζέσταναν δυνατά το κοινό προετοιμάζοντας τους για τη δυναμική είσοδο των κύριων πρωταγωνιστών της χθεσινής νύχτας.

Μετά από το εξαιρετικό ξεκίνημα των Νιο.Στε. τα φώτα έπεσαν και στη σκηνή ανέβηκε το τρίτο μέλος των Zoro&Buzz, ο υπεύθυνος για τα εξαιρετικά beat που ξεφεύγουν από τα κλασσικά, ο Dolos δίνοντας μέσω του intro το έναυσμα για την είσοδο των hip hop καλλιτεχνών από το Περιστέρι και ενώ μια μεγάλη σημαία κυμάτιζε στο κέντρο της σκηνής με το άτομο που την κρατούσε να φοράει το σήμα κατατεθέν των Zoro&Buzz, μια αντιασφυξιογόνο μάσκα.

Με την εμφάνισή τους το κοινό ξεσηκώνεται και φωνάζει ρυθμικά τα ονόματά τους ενώ στο κάλεσμα των πρωταγωνιστών «Περιστέρι είσαι εδώ;», η φασαρία στο Gagarin φτάνει μέχρι το σταθμό μετρό «Αττική».

Μια παρουσίαση δίσκου που θα ζήλευαν πολλοί από τους ράπερς της Αθήνας διαδραματίζεται με δυνατά beats και το κοινό να τραγουδάει συνεχώς όλα τα νέα τραγούδια μαζί με τους Zoro&Buzz.

To live εκτυλίσσεται γρήγορα και από τη σκηνή του Gagarin περνούν αρκετοί special guests όπως οι Rationalistas, ο Εθισμός, ο Ghetto Rock, οι Fer de Lance κ.α. που στηρίζουν τη φάση του hip hop και φυσικά τους Περιστεριώτες ράπερς.

Το live ολοκληρώνεται με τα παλιότερα κομμάτια των Zoro&Buzz που ξεσηκώνουν ακόμα περισσότερο το φανατικό κοινό με τα καπνογόνα να δίνουν και να παίρνουν παρά τον κλειστό και αποπνικτικό χώρο από τα χιλιάδες άτομα.

Το «Αν δεν», το «Whiskey bar», το «Scooby» και τα υπόλοιπα τραγούδια που γνωρίσαμε τους ράπερς από το Λόφο αποτελούν το απολαυστικό κλείσιμο ενός live που σίγουρα άφησε την εικόνα ότι η δύναμη που δεν υπολογίζανε έρχεται από τα Δυτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment