Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει την εκταμίευση διπλής δόσης



Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί εκταμίευσης διπλής δόσης και για το ότι δεν θα γίνει αξιολόγηση τον Ιούνιο.

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί εκταμίευσης διπλής δόσης και για το ότι δεν θα γίνει αξιολόγηση τον Ιούνιο. «Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο», απαντούν συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών. Δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο αίτημα από την ελληνική πλευρά, ούτε έχει γίνει συζήτηση με την τρόικα, σημείωναν χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών φέρεται να είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει η χώρα και τη δόση του β΄ τριμήνου των 3,2 δισ. από την ευρωζώνη, χωρίς εκ νέου αξιολόγηση από την τρόικα τον Ιούνιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έγινε η κλήρωση για την ετήσια φορολοταρία 2025

Peristeri News

Καταβλήθηκε η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης

Peristeri News

Τελειώνει ο χρόνος για την εξόφληση στα τέλη κυκλοφορίας 2026

Peristeri News

Leave a Comment