Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Υεμένη: Συνεχίζονται οι παραιτήσεις υπουργών



Την παραίτηση της ανακοίνωσε το Σάββατο η υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Υεμένης Χούντα αλ-Μπάαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα καταστολής εναντίον διαδηλωτών την περασμένη Παρασκευή, στη Σανάα.

Την παραίτηση της ανακοίνωσε το Σάββατο η υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Υεμένης Χούντα αλ-Μπάαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα καταστολής εναντίον διαδηλωτών την περασμένη Παρασκευή, στη Σανάα, όπου 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 126 τραυματίσθηκαν.

Η υπουργός εξήγησε ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και το Γενικό Λαϊκό Κογκρέσο, το κόμμα του προέδρου Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την “άγρια σφαγή” των διαδηλωτών στην Πλατεία του Πανεπιστημίου στη Σαναά.

Την ίδια απόφαση έλαβε και ο υφυπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Άλι Ταϊσίρ.

Την Παρασκευή, ο υπουργός Τουρισμού Ναμπίλ αλ-Φακίχ ανακοίνωσε την παραίτησή του διαμαρτυρόμενος για “την άδικη χρήση βίας” κατά των διαδηλωτών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment