PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Yπόθεση Ριζάι – Παλαιοκώστα


Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, σχεδόν για όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ζήτησε ο Εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, σχεδόν για όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ζήτησε ο Εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού των Αλκέτ Ριζάι και του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα στις 22 Φεβρουαρίου 2009.

Ο Εισαγγελέας Ι. Αγγελής ζήτησε να κηρύξει το δικαστήριο ενόχους τον βασικό κατηγορούμενο Αλκέτ Ριζάι και την σύντροφο του Ασπασία Μητροπία, το ζευγάρι των Αλβανών Έρβις Στεφάνι και Λούλε Μπερίνα, που είχαν συλληφθεί στο σπίτι που συνελήφθη και ο δραπέτης συμπατριώτης τους και τον επιχειρηματία Χρύσανθο Αναγνωστόπουλο ο οποίος είχε μεταβιβάσει στους δραπέτες θωρακισμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ανά περίπτωση οι πέντε κατηγορούμενοι αφορούν τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απόδρασης κρατουμένου, αρπαγής, διακεκριμένης περίπτωσης κατοχής όπλων και πυρομαχικών, παράνομης κατάληψης αεροσκάφους, διατάραξης ασφάλειας αεροσκαφών κ.α.

Η δίκη θα συνεχιστεί με αγορεύσεις στις 10 του μήνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment