Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξυλοκόπησαν άγρια υπάλληλο καθαριότητας και τον έστειλαν στο Θριάσιο



Νέο επεισόδιο με ξυλοδαρμό υπαλλήλου καθαριότητας έλαβε χώρα στην Γκορίτσα στον Ασπρόπυργο, όταν ομάδα νεαρών ατόμων (πιθανότατα Ρομά) έκλεισε τον δρόμο σε απορριμματοφόρο και επιτέθηκε στους τρεις εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σοβαρά τραυματίας είναι ο 56χρονος που οδηγούσε το απορριμματοφόρο, ενώ οι άλλοι δύο συνάδελφοι έχουν τραυματιστεί αλλά δεν επιθυμούσαν να πάνε σε νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά τον 56χρονο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης – Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, έχοντας εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή με απόφαση Περιφερειάρχη

Peristeri News

Leave a Comment