Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκινούν οι συνεντεύξεις για τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς



Αρχίζει σήμερα, Τετάρτη, όπως έχει προγραμματιστεί, η διαδικασία των συνεντεύξεων για τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς από την Υπηρεσία Ασύλου στην Αθήνα.

Οι συνεντεύξεις διενεργούνται στο πλαίσιο της διαδικασίας εξέτασης των αιτημάτων που έχουν υποβάλει οι οκτώ στρατιωτικοί για πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε η καταγραφή των αιτημάτων διεθνούς προστασίας των στρατιωτικών και σύμφωνα με τον νόμο οι αιτούντες είχαν περιθώριο επτά ημερών από την καταγραφή, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, αφού ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις, ο αρμόδιος υπάλληλος εκδίδει την πρωτοβάθμια απόφαση.

Σε περίπτωση που είναι αρνητική, οι αιτούντες μπορούν να ασκήσουν προσφυγή, οπότε ακολουθεί η δευτεροβάθμια διαδικασία εξέτασης του αιτήματός τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝ «Αττικόν»: «Δεν έχουν θέση στα δημόσια νοσοκομεία οι εταιρείες των πλειστηριασμών»

Peristeri News

Συλλήψεις στο Περιστέρι για παράνομη διακίνηση καπνικών

Peristeri News

Σχολικός τροχονόμος κλείνει λακκούβα έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment