Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκίνησε η η οικονομική ενίσχυση στα ερασιτεχνικά σωματεία



Ξεκίνησε από το πρωί της Παρασκευής η καταβολή, σε 3.408 δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία, της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, συνολικού ύψους 9.672.000 ευρώ.

Κάθε σωματείο που έχει ολοκληρώσει την αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων θα λάβει 2.500 ευρώ ως «ποσό βάσης», συν 1.000 ευρώ για κάθε ένα από τα επιπλέον αθλήματα που καλλιεργεί και για το οποίο έχει λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση.

Λόγω των τραπεζικών διαδικασιών, τα ποσά θα εμφανιστούν αύριο στους λογαριασμούς των δικαιούχων σωματείων.

Για όσα σωματεία δεν είχαν ολοκληρώσει ως τις 10 Δεκεμβρίου την κατάθεση των αιτήσεών τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, ή δεν είχε ακόμα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος για την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ανά άθλημα που καλλιεργούν, η καταβολή της ενίσχυσης θα πραγματοποιηθεί μετά τις 22 Ιανουαρίου 2021.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Leave a Comment