Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκίνησε η απογραφή κτιρίων στο Περιστέρι – Πότε ολοκληρώνεται



Στους δρόμους για την απογραφή κτιρίων στο Περιστέρι βρίσκονται αυτές τις μέρες εκατοντάδες τομεάρχες που έχει στρατολογήσει η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Αφού τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια εκμάθησης, από τις αρχές της βδομάδας έχει ξεκινήσει η διαδικασία απογραφής των κτιρίων της πόλης για το 2021.

Η συγκεκριμένη διαδικασία προηγείται της απογραφής πληθυσμού που διενεργείται από την ΕΛΣΤΑΤ κάθε δέκα χρόνια.

Η ολοκλήρωση της απογραφής κτιρίων στο Περιστέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Οι τομεάρχες που έχουν αναλάβει την απογραφή κτιρίων πρέπει να λαμβάνουν τα στοιχεία για κατοικίες, ακατοίκητα, δημόσιους χώρους και επαγγελματικά κτίρια.

Για την καλύτερη αποκομιδή στοιχείων των κτιρίων οι τομεάρχες ενδέχεται να ζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες από τους διαμένοντες των κατοικιών.

Όλη η διαδικασία της απογραφής, κτιρίων και πληθυσμού, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή με απόφαση Περιφερειάρχη

Peristeri News

Leave a Comment