PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Xειροβομβίδα έξω από σπίτι εκδότη


Χειροβομβίδα βρέθηκε, λίγο μετά τη μία τη νύχτα, έξω από το σπίτι του εκδότη Νίκου Καραμανλή, ιδιοκτήτη της εταιρίας N.K MEDIA Group στα Βριλήσσια.

Η χειροβομβίδα είναι αμυντικού τύπου και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έφερε την περόνη η οποία δεν είχε τραβηχτεί, για να εκραγεί.

Παραλήφθηκε από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Ασφάλεια.

Στις έρευνες έχει εμπλακεί, κατά πληροφορίες και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, με τους αστυνομικούς να φέρονται να είπαν στον εκδότη ότι πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα καθώς το γεγονός ότι βρέθηκε η χειροβομβίδα με την περόνη τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτοί που την άφησαν δεν ήθελαν να εκραγεί.

N. Καραμανλής: Μου έστειλαν μήνυμα

Σοκαρισμένος από την χειροβομβίδα που βρέθηκε στο σπίτι του, δηλώνει ο εκδότης, Νίκος Καραμανλής.

«Η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά αγίων, είναι δουλειά δύσκολη», είπε στους δημοσιογράφους ο εκδότης βγαίνοντας από το σπίτι του.

«Και στο παρελθόν έχουμε δεχτεί απειλές, ξέρουμε τα προβλήματα, τα έχουμε αναφέρει και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ πρόσφατα», είπε, ενώ συμπλήρωσε πως έχει κατά νου ορισμένους που υποψιάζεται που θα μπορούσαν να κάνουν μία τέτοια πράξη.

«Σίγουρα και το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να τα πω αυτά στην κάμερα», είπε, ενώ σημείωσε πως «είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μήνυμα».

Ο κ. Καραμανλής – όπως είπε – υποψιάζεται ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη χειροβομβίδα. «Και στο παρελθόν με απειλούσαν και μου έλεγαν σταμάτα να γράφεις γιατί θα έχεις πρόβλημα».

Ελπίζω, κατέληξε, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της αστυνομίας να μεριμνήσουν ώστε να επανέλθει η φύλαξη έξω από το σπίτι.

Ο κ. Καραμανλής πρόσθεσε πως στο φυλάκιο που βρίσκεται στη γωνία του σπιτιού του παλαιότερα υπήρχε φύλακας, όμως τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπάρχει φύλαξη.

https://www.youtube.com/watch?v=y2bAnK-VViY

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment