PeristeriNews.gr
Lifestyle

William και Catherine μετακομίζουν στο παλάτι που έμενε η Diana


Στην «καρδιά» του Λονδίνου, στο «φτωχικό» όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ο πρίγκιπας, θα διαμένουν ο William και η Catherine, καθώς μετακομίζουν εντός του μήνα στο παλάτι του Kensington!

Στην «καρδιά» του Λονδίνου, στο «φτωχικό» όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ο πρίγκιπας, θα διαμένουν ο William και η Catherine, καθώς μετακομίζουν εντός του μήνα στο παλάτι του Kensington!

Σύμφωνα με όσα γράφει η «Daily Mail», το πριγκιπικό ζευγάρι δεν μπορεί να συγκατοικεί στο Clarence House με τον πρίγκιπα Harry, καθώς ο καθένας θέλει την… ηρεμία και τον χώρο του. Όπως είχε γράψει και παλιότερα το star.gr, το παλάτι του Kensington ήταν το επικρατέστερο για να στεγάσει τον έρωτα του δούκα και της δούκισσας του Cambridge.

Το Kensington χτίστηκε το 1650 και είναι περιτριγυρισμένο από κήπους 1.100 στρεμμάτων. Στους χώρους του έχουν γραφτεί σελίδες της βασιλικής ιστορίας, ενώ ήταν το μέρος όπου έμενε η Diana, η οποία και ανακαίνισε τον χώρο έναντι 20 εκατομμυρίων.

Η περιοχή φημίζεται για τα ακριβά ενοίκιά της και τους επώνυμους κατοίκους της. Μάλιστα, η οδός Kensington είναι γνωστή και ως λεωφόρος των δισεκατομμυριούχων, αφού η τιμή ενός σπιτιού μπορεί να ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ! Το πριγκιπικό ζεύγος θα έχει μεταξύ άλλων για γείτονες την Madonna, τον σουλτάνο του Μπρουνέι, τον ιδρυτή του Foxtons Jon Hunt, τον πλουσιότερο άνδρα στη χώρα Lakshmi Mittal και πολλούς πρέσβεις από διάφορες χώρες του κόσμου.

Τα διαμερίσματα 8 – 9 του παλατιού, όπου πέρασαν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους ο William και ο Harry, κρίθηκε ως η πλέον κατάλληλη λύση για το ζευγάρι, καθώς στα άλλα βασιλικά ακίνητα διαμένουν διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Στο Kensington κατοικούν επίσης οι Δούκες και η Δούκισσες του Gloucester και του Kent, όμως, στο μέρος όπου θα μετακομίσει το ζευγάρι δεν έχει μείνει κανείς από το 1996, οπότε και χώρισαν οι γονείς του William.

Κατά την εφημερίδα, το 5 υπνοδωματίων διαμέρισμα θα ανακαινιστεί τις προσεχείς ημέρες, χωρίς ωστόσο να πειραχτούν κάποια παραδοσιακά στοιχεία, όπως για παράδειγμα στην κουζίνα. Το κόστος των εργασιών παραμένει άγνωστο, τα χρήματα πάντως υπάρχουν: κοτζάμ κονδύλι 14,5 εκατομμυρίων για τα βασιλικά οικήματα δίνει η βρετανική κυβέρνηση στη βασίλισσα, χαμένα να πάνε;

Το ζεύγος, πάντως, έχει και τα τυχερά του: ως δεύτερος στην ιεραρχία για τον θρόνο, ο πρίγκιπας William δεν θα βάλει το χεράκι στην τσέπη για να πληρώσει ενοίκιο! Σιγά που θα χάλαγε από τις 37.170 λίρες που παίρνει τον χρόνο ως πιλότος της RAF…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment