PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Wanted Athens – Το brand από το Περιστέρι που εντυπωσιάζει


Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από περίπου 1μιση χρόνο, η Wanted Athens ήρθε για να μείνει στην ανδρική ένδυση.

Ο Γρηγόρης και ο Χάρης είναι δυο Περιστεριώτες που εργάζονται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και είχαν μια τελείως διαφορετική ιδέα με τη δημιουργία ενός brand που θα αφορά τον άνδρα.

Η Wanted Athens έχει αποκτήσει από το 2018 που ξεκίνησε φανατικούς πελάτες αφού τα ανδρικά του ρούχα δημιουργούνται και ράβονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την εικόνα.

Άνεση, ελευθερία σκέψης και αρρενωπότητα είναι τα βασικά συστατικά ώστε οι δημιουργίες της Wanted Athens να μην ακολουθούν την μόδα αλλά να συνδυάζονται μαζί της ώστε να μπορείς να φτιάξεις το δικό σου προσωπικό στυλ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Στη μεγάλη γκάμα προϊόντων θα βρείτε t-shirt και βερμούδες για το καλοκαίρι αλλά και επιλογές για τις υπόλοιπες εποχές με φόρμες και παντελόνια που θα σας εντυπωσιάσουν. Τσεκάρετε τα νέα καπέλα όπως επίσης και τα αξεσουάρ που θα σας δώσουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας.

Η Wanted Athens διαθέτει συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο ενώ στέλνει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος τα εξαιρετικής ποιότητας ρούχα με αντικαταβολή σε όλο τον κόσμο.

Τo brand από το Περιστέρι συναντάμε πλέον σε διάσημους παρουσιαστές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου αλλά και σε αρκετούς πελάτες στα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά.

Δεν είναι τυχαίο κόλας ότι την ποιότητα της Wanted Athens εμπιστεύονται οι άνθρωποι του Ατρομήτου που επέλεξαν την εταιρεία για την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μπορείτε να δείτε από κοντά τις εξαιρετικές επιλογές ανδρικής ένδυσης στο φυσικό κατάστημα στο Περιστέρι επί της οδού Επιδαύρου 1 αλλά και στο e-shop, www.wantedathens.com.

Ανακαλύψτε και εσείς τις μοναδικές δημιουργίες και μπείτε στον κόσμο της #Wanted

Βρες το brand στο Instagram και στο Facebook

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment