Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Βύθιση τουριστικού σκάφους στον Καναδά με 5 νεκρούς



Ένα καναδικό πλοίο παρακολούθησης φαλαινών στο οποίο επέβαιναν 27 άνθρωποι βυθίστηκε την Κυριακή ανοικτά των ακτών της Βρετανικής Κολομβίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ενώ η τύχη ενός ακόμη αγνοείται.

Όπως δήλωσε η Μελίσα Κάι, εκπρόσωπος του Κοινού Συντονιστικού Κέντρου Διάσωσης (JRCC), 21 άνθρωποι είχαν διασωθεί όταν η έρευνα ανεστάλη αργά το βράδυ.

Στρατιωτικό ελικόπτερο διάσωσης και ένα αεροσκάφος στάλθηκαν στην περιοχή ανοικτά των ακτών του Τοφίνο όταν το σκάφος έστειλε σήμα κινδύνου γύρω στις 5 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με το JRCC. Πολλά άλλα σκάφη της ακτοφυλακής συμμετέχουν στην έρευνα ανοικτά της δυτικής ακτής του Βανκούβερ Άιλαντ. Την υπόθεση ανέλαβε τώρα η καναδική αστυνομία.

Δεκαοκτώ άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο του Τοφίνο, από τους οποίους οι τρεις διακομίστηκαν σε άλλα ιατρικά κέντρα του νησιού. Η κατάστασή τους είναι σταθερή και ορισμένοι έχουν ήδη πάρει εξιτήριο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Νέο μπαράζ συλλήψεων δημάρχων και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Peristeri News

Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ: Δεν αλλάζει πουθενά το καθεστώς της Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά

Peristeri News

Γαλλία: Τέλος το κάπνισμα στις παραλίες, τα πάρκα και έξω από τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment