Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βορίδης: «Παράνομη ενέργεια» η μεταφορά μεταναστών στην Αμυγδαλέζα



Χαρακτηρίζει ο υπουργός Υποδομών την κίνηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Παράνομη ενέργεια» και «θεσμική βία» χαρακτηρίζει ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης την κίνηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να μεταφέρει τους πρώτους μετανάστες στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας.

Μιλώντας σε συνάντηση με το δημοτικό συμβούλιο του Μενιδίου, της περιοχής όπου εκλέγεται, ο Μάκης Βορίδης επανέλαβε ότι είναι παράνομη η λειτουργία του κέντρου χωρίς τη δική του άδεια.

Τόνισε ότι τα κοντέινερ όπου θα μένουν οι μετανάστες προορίζονται για σεισμοπαθείς και υποστήριξε ότι εγείρονται νομικά ερωτήματα για την υλοποίηση του έργου.

Κατηγόρησε δε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι χρησιμοποιεί τις δυνατότητες της αστυνομίας εις βάρος συναδέλφου του υπουργού.

Όπως κατήγγειλε, η αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στη διευθύντρια της Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμόπληκτων, την οποία είχε στείλει ο ίδιος, να εισέλθει στο χώρο του κέντρου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ναι στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο

Peristeri News

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Leave a Comment